marți, 25 noiembrie 2014

Cum inteleg cre(s)tinii intelepciunea: oameni de stiinta omorati cu sange rece in evul mediu

In crestinism se vorbeste mereu despre intelepciune dar in acelasi timp nenumarati oameni de stiinta, incepand cu Hypatia din Alexandria si terminand cu Giordano Bruno au fost ucisi cu sange rece pentru ca au indraznit sa ridice capul mai sus de nivelul incultilor care au scris biblia.
Pentru cine are mai mult de 3 neuroni in cap este mai mult decat evident ca biblia nu a venit din cer nu a fost in niciun caz scrisa de o inteligenta superioara. Aceasta carte sau mai bine zis adunatura de maculatura provenita de la diversi schizofrenici care auzeau voci in cap si credeau ca le vorbeste Dumnezeu a fost scrisa de oameni, de niste oameni inapoiati care nu stiau ca pamantul e rotund si viata a evoluat in milioane si milioane de ani si credeau ca cerul este un fel de copertina de pe care, citez din apocalipsa "stelele vor cadea ca smochinele", ca o mul a fost facut din lut in cateva zile, ca toata omenirea si toata viata de pe planeta noastra a pornit de la doar 2 oameni si multe alte aberatii.
Cum pot crestinii sa vorbeasca despre intelepciune atata timp cat au fost si sunt cei mai mari dusmani ai adevarului stiintific?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu